…
…
25 Eylül 2019, Çarşamba Ankara, Türkiye

AİLE EĞİTİM PROGRAMI (AEP) DEĞERLENDİRME ÇALIŞTAYI ANKARA’DA DÜZENLENDİ


Aile Eğitimi Programı (AEP) kapsamında illerde yapılan halk eğitimlerinin, formatör ve eğitici eğitimlerinin değerlendirildiği “Aile Eğitim Programı Değerlendirme Çalıştayı” 24 Eylül 2019 tarihinde Bakanlığımız Reşat Moralı Toplantı Salonunda düzenlendi.

Genel Müdürümüz Ali Çevik’in başkanlık yaptığı toplantıya, Genel Müdür Yardımcısı Abdülkadir Abduşoğlu, Aile Eğitimi ve Danışmanlık Hizmetleri Daire Başkanı Rahime Şen, Sosyal Araştırma ve Politika Geliştirme Daire Başkanı Yasemin Esen, ilgili daire başkanlıklarında görevli personel, Adana, Diyarbakır, Hatay, İstanbul, İzmir, Konya, Sakarya, ve Samsun illerimizin İl Müdürleri, İl Müdür Yardımcıları, SHM Müdürleri, AEP Formatörleri, AEP Eğitimcileri ve ASDEP görevlileri katıldı.

Çalıştayın sabah oturumunda; AEP’in kapsamı, eğitim ihtiyaçlarını belirleme yöntemi, eğitimlerin uygulanması ve raporlanma süreçleri değerlendirilirken, öğleden sonraki oturumunda; formatör, eğitimci ve eğitim verilecek hedef kitlenin belirlenmesi ile süreç yönetimi, kazanımların ölçülmesi ve raporlama konuları tartışıldı. Çalıştay, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.