…
19 Eylül 2017, Salı

Afyonkarahisar’da Aile Eğitim Programı (AEP) kapsamında eğitici eğitimi gerçekleştirildi.


Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından geliştirilen Aile Eğitim Programı Eğitici Eğitimi Programı, Afyonkarahisar Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirildi.
Aile Eğitim Programının eğitici sayısını arttırarak daha fazla vatandaşımıza aile eğitimi verilmesini sağlamak amacıyla düzenlenen eğitici eğitimi, Afyonkarahisar Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı kuruluşlarda farklı branşta görev yapan 27 kişinin katılımıyla düzenlendi.
AEP Eğitici Eğitimi Programının açılış konuşmasını Afyonkarahisar Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer yaparken, 5 gün süren AEP Eğitici Eğitimi Programının konuları, AEP Formatörleri  Hatice Aksoy, Mustafa Lafcı ve AEP Eğitimcisi Sebahat Akbaba Aksoy tarafından katılımcılara anlatıldı.
 
Eğitim  sonrasında eğitime katılan tüm katılımcılar, düzenlenen sınavı başarı ile geçerken “Eğitici Sertifikası” almaya hak kazandı.
Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Erhan Günay, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer’in katılımlarıyla  sertifika töreni düzenlenerek belgeler eğitimcilere verildi.