…
…
…
…
…
09 Şubat 2024, Cuma Artvin, Türkiye

Vatan ve Kahramanlık Buluşturmalarına 2024 Yılında da Devam Ediyoruz.


“Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları” Projesi ile Öğrencilerle Gaziler Bir Araya Geldi


Bakanlığımız koordinasyonunda Cumhuriyetin 100. Yılı ve Türkiye Yüzyılı kapsamında uygulanan “Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları” Projesi kapsamında gazilerimiz ile öğrenciler 2024 yılı içindede bir araya geldi ve gelmeye devam edecek.

Eğitim çağındaki çocukların gaziler ile bir araya gelmeleri, yapılan fedakârlıkları birinci ağızdan dinlemeleri ve tarih bilinci edinerek geleceğe bu bilinçle yön vermeleri amacıyla başlatılan “Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları” Projesi Bakanlığımız Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürlüğü koordinasyonunda 81 ildeki Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlükleri ile İl Millî Eğitim Müdürlükleri iş birliğinde gerçekleştiriliyor.

Kıbrıs Gazimiz İbrahim ÖZDEMİR ve Tahsin AYDEMİR ,Artvin Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri ile buluştu. Artvin Sosyal Hizmet Merkezi Müdür Vekilimiz Sinan TAŞ ve Kuruluş Müdür Vekilimiz Yavuz ÖZDEMİR Kıbrıs Gazilerimize eşlik ederek, bu hoş tanışmaya şahitlik etti.

2024 yılında da devam edecek olan proje kapsamında köy okulları dahil Türkiye’nin her yerinde gaziler ile öğrencilerin buluşturulması hedefleniyor.