…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
18 Eylül 2024, Çarşamba Türkiye, Artvin

Şehit ve Gazi Yakınlarının Artvin Gezisi


Ankara'dan İlimizi ziyarete gelen Şehit ve Gazi Yakınları İlimiz Borçka Karagöl, Ardanuç ve Şavşat İlçelerinin doğal güzelliklerini gezdiler.  

İlk gün programında Kemalpaşa ilçesinde düzenlenen kahvaltı programına Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sayın İsrafil KIŞLA , Şavşat Belediye Başkanı Durmuş AYDIN,  İl müdürümüz Nevim ÖZ , Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfı Başkanı Bilge GÜRS, Kemalpaşa İlçe Başkanı Murat BALKAYA ve Artvin Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Nilda YAVUZDEMİR katılım sağladı.

İkinci gün Ardanuç ilçesinde Yöresel Ardanuç evinde düzenlenen kahvaltı programına Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Hakan BEKTAŞ, Ardanuç Kaymakamı Alparslan SÖZEN, Ardanuç Belediye Başkanı Emrah YILMAZ, İl müdürümüz Nevim ÖZ, Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfı Başkanı Bilge GÜRS,Artvin Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Nilda YAVUZDEMİR katılım sağladı. Kahvaltı programında misafirlerimize ev sahipliği yapan Ardanuç Kaymakamı Alparslan SÖZEN ve Ardanuç Belediye Başkanı Emrah YLMAZ’a teşekkür ederiz. 

İl müdürümüz Nevim Öz Program sırasında konuklarımız ile sohbet ederek, konuklarımızın Artvin’i ziyaret etmiş olmalarından dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.