…
05 Haziran 2024, Çarşamba Artvin, Türkiye

İl Müdürümüz Şentürk AĞIRBAŞ'ın Veda Mesajı


Kıymetli Hemşerilerim ve Mesai Arkadaşlarım!

    30 Ekim 2016’da başlayan bu onurlu görevi, bugün itibari ile sonlandırıyorum. Bu görevi almamıza vesile olan başta Cumhurbaşkanımız daha sonra da kıymetli büyüğümüz Cumhurbaşkanlığı Baş Danışmanı Dr. İsrafil KIŞLA Beyefendi ve Bakanımıza şükranlarımı sunuyorum.

   Artvin Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü göreviyle hizmet verdiğim 7 yıl 7 ay süresince  kurumlarımızda istediğimiz hedeflere tam olarak ulaşamasak da hamdolsun bir sıkıntımız da olmadı. Pandemi döneminde özveriyle çalışan personelimiz sayesinde hiç kayıp vermedik desek yalan söylemiş olmayız.Sadece bir yaşlımız kronik rahatsızlığı neticesinde rahmete kavuştu.

   Bakanlığımız tarafından da yakinen tanınan ilimizin ihtiyacı olan ÇES (Çocuk Evleri Sitesi) konusunda maalesef projemizi sonuçlandıramadık. 6 Şubat Depremi bu konudaki planlarımızı akamete uğrattı. Yakın tarihte üzerinde yoğunlaştığımız  yeni fırsatla bir ümit daha doğduğuna inanıyorum. İnşallah ilimizin bu alandaki ihtiyacı bu bağış projesiyle karşılanır.

   Kurumlarımızın ihtiyacı olan personel büyük oranda karşılandı.Personelin genel olarak kuruma aidiyet duygusu, çalışma motivasyonu ilimizdeki iç barış sayesinde en yüksek seviyeye çıktı. Bu başarının artarak devam edeceğine olan inancım tamdır.

   Kurumlarımızdaki huzur ve çocuk evlerimizdeki gençlerimizin akademik başarıları, ayrıca ilimizin bambaşka  güzellikleri olduğunu düşünüyorum. Koruma altındaki gençlerimizin sosyal yaşantıları ile topluma adaptasyonları her türlü takdirin üstündedir. Bu konuda aynı duygularla çocuklarımızın yetişmesinde özveri ile gayret gösteren personelimize ne kadar teşekkür etsem azdır. Bütün bunları kurumlarımızdaki en alt kademedeki personelden en üst seviyedeki idareciyle beraber başardık.

   “Biz Büyük Bir Aileyiz.” sloganımızı uygulamada hamdolsun gerçekleştirdik. Benim bu hayalimi gerçekleştirmede beni yalınız bırakmayan idarecilerim ve personelime tekrar tekrar şükranlarımı sunuyorum.

   Tüm personelimden ve Müdürlüğümüzden hizmet alan tüm vatandaşlarımdan haklarını helal etmelerini rica ediyorum. Benden yana hakkım varsa helal-i hoş olsun.

   Bu vesileyle görevi devralacak Müdire Hanıma da başarılar diliyorum.

   Hoşça kal güzel memleketim Artvin ve Artvin’imin güzel insanları!