…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
01 Nisan 2021, Perşembe Artvin, Türkiye

İl Müdürlüğümüz ve Bağlı Kuruluşlarımızda Görev Yapan Personellerimize Yönelik Yangın Eğitimi


Artvin Belediyesine bağlı İtfaiye Müdürlüğü Ekiplerince, İl Müdürlüğümüzde görev yapan personellerimize yönelik yangın eğitimi verildi.

İl Müdürlüğümüzün konferans salonunda gerçekleştirilen eğitime İl Müdürlüğü, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü, Artvin Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Şiddeti Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü ve Artvin Kadın Konukevi Müdürlüğünün personelleri katıldı. Personellerimize İtfaiye Müdürü Ercan CEBECİ tarafından olası bir yangın durumunda itfaiye ekipleri olay yerine gelene kadar kurum personelinin yangına ilk müdahalede ne yapmaları gerektiği konusunda eğitim verdi. Eğitimin ardından İl Müdürlüğümüzün bahçesinde yakılan ateşe yangın söndürme tüpleri ile nasıl müdahale edileceği hakkında kısa bilgilendirme ardından tatbikatı yapıldı.

İtfaiye müdürü Ercan Cebeci, ”Yangınlarda müdahalede can ve mal kaybını azaltmak için kurumlardan ve işletmelerden gelen talepler doğrultusunda olası bir yangın durumunda ekiplerimiz olay yerine intikal edene kadar yangın yerinde ki vatandaşların veya çalışanların yangına ilk müdahalede nasıl bulunması gerektiği konusunda eğitimler veriyoruz. Böylelikle kurumları olası yangınlarda bilinçli bir şekilde hareket etmesini sağlıyoruz.” dedi.