…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
10 Ağustos 2021, Salı Rize, Türkiye

Hayırsever İş Adamı Şafak ŞAHİNLER'i Çocuklarımız Ziyaret Etti


     Ziyarete İl Müdürümüz Şentürk AĞIRBAŞ ve Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü Asım KAYA ile kurum personelli eşlik ettik. 1 yıl boyunca çocuklarımızın eğitim süreçlerine katkısı bulunan hayırsever iş adamı Şafat ŞAHİNLER' e İl Mlüdürümüz tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. Çocuklarımızında kendi el emeği ürünlerinden bir tablo Şafak Beye sunuldu.

      Hayırseverimiz tarafından da çocuklarımız hediyeyle uğurlandı beraberin alış veriş yaptırıldı ve çocuklarımıza yemek ikram ederek bir sonraki program için Rize İli Fındıklı ilçesine beklediklerini ifade etti. 

         Ziyaretten mutluluk duyduğunu belirten Şafak ŞAHİNLER  önümüzdeki eğitim öğretim yılında üniversiteye yerleşmiş olan çocuklarımıza burs sözü ve üniversiteye hazırlanan çocuklarımızın da üniversiteye hazırlık kurslarının giderlerinin karşılanması taahhütünde bulundu.

       Ayrıca çocuklarımızın Şafak Bey'i ziyaretinde Fındıklı Kaymakamı Eyup GURDAL  da katıldı ve Fındıklı Kaymakamı Eyup GURDAL çocukların ziyaretinden memnuniyet duyduğunu bir sonraki programda da çocuklarımızla birlikte olmak istediğini bildirdi.