…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
18 Mayıs 2022, Çarşamba Artvin, Türkiye

Engelliler Haftası Kapsamında Yapılan Etkinliklerimiz


10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında İl Müdürlüğümüze bağlı olarak hizmet vermek olan Ardanuç Engelsiz Yaşam Bakm, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü tarafından kuruluşumuzda kalan Engellilerimiz için etkinlikler düzenlenmiştir. Farkındalıği artırmak ve engellilerimizin bu önemli haftada birgün değil her zaman hatırlanması bilincinde olarak bu özel haftayı anlamlı kılmak adına çeşitli faaliyetler yapılmıştır.

Ardanuç Kaymakamı Ahmet Salih POÇANOĞLU, İl Müdürümüz Şentürk AĞIRBAŞ ve İl Müdür Yardımcımız Hamdi ÖZDER'in katılımlarıyla gerçekleştirilen etkinliklerimizde Engellilerimiz şiirler okudu, şarkılar söylediler, hep beraber halat çekme , çuval yarışı oynadılar, müziğe eşlik ederek şarkılar söylediler gönüllerince eğlendiler. Akabinde yemek programı yapıldı.

Ayrıca Milli Savunma Bakanlığı tarafından engelli vatandaşlarımız için bir günlük temsili askerlik düzenledi. Bizim kuruluşumuzdan da 15 engellimiz katıldı. Yemin töreni düzenlendiler, yemek yediler, askeriyeyi gezdiler.