…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
30 Temmuz 2021, Cuma Artvin, Türkiye

Bakanımız Sayın Derya YANIK İlimizde Birtakım İncelemelerde Bulundu


        İlimiz Arhavi ve Murgul ilçelerinde meydana gelen sel felaketi nedeniyle incelemelerde bulunmak üzere ilimize gelen Bakanımız Sayın Derya Yanık ilk önce Afet Koordinasyon Merkezinde toplantıya katıldı. Daha sonra selin etkili olduğu Boğaziçi ve Cumhuriyet Mahallelerinde incelemelerde bulundu, vatandaşlarla görüştü.

         Bakanımız Sayın Derya Yanık “ Hem psikososyal destek noktasında hem de hizmet alanımızı kapsayan noktalarda elden gelen her türlü çabayı verdik ve vermeye devam edeceğiz.”  diye konuştu.

          Sürecin başından itibaren takip edildiğini kaydeden Bakanımız Sayın Derya Yanık, “Yaralar şükürler olsun sarılmaya başlandı. Birkaç gün içerisinde afetin sonuçları, etkileri ortadan kaldırılmaya başlandı. Bundan sonraki süreçte ihtiyacı olan her vatandaşımıza bakanlığımızın görev ve sorumluluğu kapsamında gerekli desteği, yardımı sağlayacağız. ”  ifadelerini kullandı.

           Bakanımız Sayın Derya Yanık alanda görev yapan personellerimizi de unutmadı onlar ile görüşüp bilgi aldıktan sonra onlara verdikleri manevi destekten dolayı teşekkür etti.