…
…
…
…
…
01 Temmuz 2022, Cuma Artvin, Türkiye

30 Haziran Koruyucu Aile Günü Pikniği


Artvin Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz tarafından Sayın Valimizin eşi Hanımefendi Meral DORUK ’un himayelerinde Koruyucu Aile hizmetinin yaygınlaştırılması ve konu ile ilgili farkındalık oluşturmak amacıyla 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen Koruyucu Aile pikniğimiz büyük bir coşkuyla gerçekleşti.
Kafkasör Mesire alanındaki pikniğimize; Valimizin eşi Hanımefendi Meral DORUK, İl Müdür Vekilimiz Hamdi ÖZDER, Kamu Kurumlarımızın İl Müdürler eşleri, STK Temsilcileri, Koruyucu Ailelerimiz ve pek çok çocuğumuz katılım sağladı. İl Müdürlüğü olarak her geçen gün büyüyen ailemizde 9 ailemizin yanında 11 çocuğumuz sıcak aile yuvası ile buluşmuştur.

Piknik programında Hanımefendi Meral DORUK ve İl Müdür Vekilimiz Hamdi ÖZDER günün anlam ve önemini içeren konuşmalar yaptılar ardından kısa bir müzikal dinletisi yapıldı. Müzikle şenlenen çocuklarımız enerjilerini kır gezintisi ile attılar akabinde de öğlen yemeği ikramımız oldu. Korumamız altında olan bir çocuğumuzun da 30 Haziran günü Doğum günü olması nedeniyle doğum günü kutlaması yapıldı. Akabinde koruyucu ailede bulanan 11 çocuğumuza hediye takdimi yapılarak programımız sonlanmıştır.

İl Müdürlüğü olarak programımızın gerçekleşmesindeki katkılarından dolayı Gençlik Merkezimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.