…
16 Haziran 2016, Perşembe Antalya, Türkiye

Zeytinköy Projesi kapsamında iftar verildi.


Zeytinköy Sosyal Kültürel ve Ekonomik Olarak Geliştirme Projesi kapsamında Antalya Valiliği koordinasyonunda Antalya Büyükşehir Belediyesi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Müftülüğü ve hayırsever Mustafa Önder Cantürk’ün katkısıyla Muratpaşa ilçesi Gebizli Mahallesi'ndeki Gültekin İlkokulu bahçesinde iftar verildi.

     İftar programına Vali Münir Karaloğlu’nun yanı sıra Vali Yardımcısı Canan Hançer Baştürk, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ahmet Yurdagül, İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, İl Müftüsü Osman Artan, İl Müdürümüz Abdullah ÇALIŞKAN ve çok sayıda kurum müdürü ile vatandaşlar katıldı.

      Kuranı Kerim tilavetiyle başlayan programda Ramazan ayının rahmet, paylaşma, sevgi ve muhabbet ayı olduğunu ifade eden Vali Karaloğlu, "Kardeşliğimizi dostluğumuzu, birliğimizi, beraberliğimizi  geliştirecek, güçlendirecek etkinliklerden  biriside iftar sofralarıdır. Valiliğimizin öncülüğünde yürütülen proje kapsamında bu akşam burada sizlerle iftar yapalım istedik. Ben yeni Antalya Valisi olarak bölgeyi göreyim, sorunları yerinde görelim istedim. Hem de ekmeğimizi, tuzumuzu paylaşalım, bir hak hukuk oluşsun aramızda, onu arzu ettim. Bölgemizde sosyo-ekonomik sorunlar var ve devletimiz bunun farkında. Bölgede Antalya Valiliğimiz öncülüğünde yürütülen projeyle bir kalkınma başlamış ve bir dönüşüm var. Bu çalışmalara bölge halkımızın destek vermesi çok önemli. Başta Büyükşehir Belediyemiz ve İl Müdürlüklerimiz olmak üzere projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. " dedi.

       İftar programına katılan  vatandaşlara da teşekkür eden Vali Karaloğlu, şampiyon olan Zeytinköy futbol takımını kutladı ve gelecek sezon süper amatör ligde başarılı olmaları temennisinde bulundu.

       Konuşmanın ardından okunan ezan ile Vali Karaloğlu, vatandaşlar ve protokol üyeleri  birlikte iftar açtı.