…
…
…
…
06 Aralık 2023, Çarşamba Antalya, Türkiye

Valimiz Hulusi ŞAHİN’in katılımıyla Engelliler Günü Farkındalık Programı Gerçekleştirildi.


İl Müdürlüğümüze bağlı Akdeniz Çocuk Destek Merkezi Müdürlüğü ve Engelli alanında hizmet veren 07 Engel Tanımayanlar Spor Kulübü ortaklığında Dünya Engelliler günü nedeniyle farkındalık programı düzenlendi.

Programa Valimiz Sayın Hulusi ŞAHİN, İl Müdürümüz Galip SÖKMEN, İl Müdür Yardımcılarımız, Şube Müdürlerimiz, Kuruluş Müdürlerimiz, Engelli bireyler ve Çocuk kuruluşumuzdan hizmet alan çocuklarımız katıldı.

Programda Akdeniz Çocuk Destek Merkezi Müdürlüğümüzden hizmet alan çocuklarımız engelliler günü nedeniyle duygu ve düşüncelerini şiir, mektup ve anlamlı sözler ile anlattılar. Ardından 07 Engel Tanımayanlar Spor Kulübü’nden hizmet alan Göreme Engelli birey  Kaan DÜLGEROĞLU’nun günün anlam ve önemiyle ilgili biz misafirlere şarkı söyledi.

Daha sonra Akdeniz Çocuk Destek Merkezi Müdürlüğümüzden hizmet alan çocuklarımız ve 07 Engel Tanımayanlar Spor Kulübü’nden hizmet alan engelli bireylere Kabak oymacılığı workshop eğitimi verildi.

Eğitimin sonunda çocuklarımız ve engelli bireyler tarafından yapılan hediyeler, çocuklarımız ve engelli bireyler arasında birbirlerine takdim edildi.