…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
23 Mayıs 2024, Perşembe Ankara, Türkiye

Sayın Bakan Yardımcımız Büyükelçi Yavuz Selim KIRAN İlimizi Ziyaret Etti


Antalya’mıza teşrif eden, Sayın Bakan Yardımcımız Büyükelçi Yavuz Selim KIRAN, İl Müdürlüğümüzü ziyaret etti

İl Müdürümüz, İl Müdür Yardımcılarımız, Şube Müdürlerimiz ve Kuruluş Müdürlerimizle bir araya gelen Bakan Yardımcımız, İlimizde yapılan çalışmalarla ilgili İl Müdürümüz Galip SÖKMEN’ den bilgi aldı. Sayın Bakan Yardımcımız Büyükelçi Yavuz Selim KIRAN, İlimizdeki çalışmalardan dolayı tüm Müdürlerimize başarılar diledi. Ardından Sayın Bakan Yardımcımız Büyükelçi Yavuz Selim KIRAN, İl Müdürümüze hediye taktim etti.

Toplantı sonrası Sayın Bakan Yardımcımız Büyükelçi Yavuz Selim KIRAN, İl Müdürlüğümüze bağlı Akdeniz İhtisaslaştırılmış Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğümüzden hizmet alan çocuklarımızın yapmış olduğu ürünlerin sergilendiği “6. Akdeniz Esintileri Karma Resim" Sergisini ziyaret edip, sergiyi gezdi. Sayın Bakan Yardımcımız Büyükelçi Yavuz Selim KIRAN, sergi ziyaretinde çocuklarımızla da bir araya gelip, çocuklarımızla sanat ve spor dalları üzerine sohbet etti.

Sayın Bakan Yardımcımız Büyükelçi Yavuz Selim KIRAN, sergide emeği geçen çocuklarımıza ve öğretmenlere ayrı ayrı teşekkür edip bu tür faaliyetlerin çocukların sosyalleşmesi açısından çok önemli olduğunu vurguladı. Bakan Yardımcımız Valilik ziyaretinin ardından İlimizden ayrıldı.