…
10 Kasım 2014, Pazartesi Antalya, Türkiye

Limak Oteller Grubu çalışanlarına "CİNSEL İSTİSMAR VE AİLE OLMAK" konferansı verildi.


"CİNSEL İSTİSMAR VE AİLE OLMAK" KONFERANSI"

            Aile ve Sosyal Politikalar Antalya İl Müdürlüğü ve Limak Oteller Grubu  işbirliği ile Antalya’da bulunan beş yıldızlı otellerde “Çocuk Cinsel  İstismarı ve 21. yy’ da anne-baba olmak isimli konferanslar verildi. Konferansa 435 personel ve yönetici katıldı.

Antalya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı, Psikolojik Danışman Nevzat ÖZER ve Antalya KBRM Müdürü Sosyolog Abide TUTUM tarafından verilen eğitimler 17.10.2014 tarihi ile 24.10.2014 tarihleri arasında, Antalya Lara Limak Otel , Kemer Limak Otel, Belek Limak Otel, Limak Atlantis Otel, Limak Limra Kiriş Otellerinde yapıldı.

 Üst düzey yöneticiler ve tüm otel çalışanlarının katıldığı eğitimlerde; “Modern toplumda sağlıklı aile iletişiminin nasıl kurulabileceği, Aile içi problemler ortaya çıkmadan alınması gereken önlemler, Çocuk ve gençlere doğru yaklaşım modelleri, Çocuk istismarı, İstismarın kısa ve uzun vadeli belirti-etki-sonuçları, İstismara uğrayan çocuğa doğru yaklaşım modelleri, Çocuk cinsel istismarının önlenmesine yönelik alınabilecek tedbirler,” konularında bilgi verildi.

İl Müdür Yardımcımız Psikolojik Danışman Nevzat ÖZER, modern toplumda ebeveynlik görevleri yerine getirilirken onlara nasıl anne ve babalık yapacağız, günümüzün çocuğunu ve gencini nasıl anlayacağız, çocuklara ve gençlere sevgiyi gösterme yolları, madde ve cinsel istismar konularında katılımcılara bilgiler verdi.

Nevzat ÖZER, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımızın ismi AİLE ile başlıyor, Aile ve Aile dinamiklerini güçlendirmek, geliştirmek Bakanlığımızın temel hedeflerindendir dedi.

Limak Limra Otel Genel Müdürü Sayın Sadi YILDIRIM ise seminer oldukça faydalı ve verimli geçti, personelimizin çoğu anne ve baba, ayrıca otellere farklı ülkelerden birçok insan geliyor. Personelimizin çocuk, ergen ve yaşlı ile iletişimlerinde gerekli bilgilerinin olmasını çok önemsiyoruz dedi.