…
10 Kasım 2014, Pazartesi Antalya, Türkiye

Kuruluşlarımızın Yaz Dönemi Etkinlikleri Devam Ediyor.


Aile ve Sosyal Politikalar Antalya İl Müdürlüğümüze bağlı olarak faaliyet gösteren kuruluşlarımızın yaz dönemi etkinlikleri devam ediyor.

Korunma altındaki çocuklarımızın güzel bir yaz dönemi geçirmelerine yönelik yapılan etkinliklere, 08.08.2014 tarihinde düzenlenen Rafting, 16.08.2014 tarihinde düzenlenen Yat Gezisi, 22.08.2014 tarihinde düzenlenen Kemer gezisi ve 27.07.2014 tarihinde düzenlenen Düden Şelalesi gezileri ile devam edildi. Yapılan etkinliklere, İl Müdürü Vekimiz Abdullah ÇALIŞKAN ile Yardımcıları Nevzat ÖZER ve Filiz TERKANLIOĞLU da katılım sağlayarak çocuklarımızın yanında yer aldı.

Kuruluş dışı gezi faaliyetlerinin yanı sıra 22.08.2014 tarihinde Sevgi Evleri Yetiştirme Yurdu'nda, Kuran-ı Kerim Okuma Yarışması düzenlendi. Kuruluş bünyesinde bulunan 8 Çocuk Evi'nde kalan ve Kuran-ı Kerim Kursu'nu tamamlayan çocukların katılımıyla düzenlenen yarışmada birinciye dizüstü bilgisayar, ikinciye cep telefonu, üçüncüye ise Tablet bilgisayar hediye edildi.

Yapılan etkinlikleri değerlendiren İl Müdürü Vekilimiz Abdullah ÇALIŞKAN, devletin şefkat elinin, yaşanan toplumsal sorunlar neticesinde yurt, yuva ve sığınma evi... gibi mekanlarda kalmakta olan dezavantajlı kesimleri daha sıkı sarması gerektiğini ifade ederek, emeği geçen herkese teşekkür etti.