…
01 Temmuz 2015, Çarşamba Antalya, Türkiye

KORUYUCU AİLELER VE ÇOCUKLAR İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU


KORUYUCU AİLELER VE ÇOCUKLAR İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

Antalya Valisi Muammer TÜRKER, koruyucu ailelerimiz ve çocuklarımızla iftar yemeğinde bir araya geldi.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından Delphin Otelleri ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına, Antalya Valisi Muammer TÜRKER ve eşi Filiz TÜRKER’in yanı sıra Çocuk Hizmetleri Genel Müdürü Temindar AYTEKİN Vali Yardımcısı Mustafa ÖZKAYNAK, İl Müdürümüz Abdullah ÇALIŞKAN ve İl Müdür yardımcılarımız Psikolojik Danışman Nevzat ÖZER, Filiz TERKANLIOĞLU, Eşref Edip EKMEN, Sami TAMER, İnci VURAL ile koruyucu ailelerimiz ve çocuklarımız katıldı.
İftar programında konuşan Antalya Valisi sayın Muammer Türker, birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları verdi. Vali Muammer TÜRKER,  "Millet dediğimiz şey bir coğrafyada hasbelkader bulunan insanlar değildir. Millet, birlikte yaşama iradesini, zayıf olanı koruyup kollama iradesini gösterebilen toplumlara denir. Bu sistem bizim şimdiye kadar ki geleneklerimizi kültürümüzü ve inancımızı yansıtan önemli bir haslettir. Hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi. Vali Türker, Genel Müdür Temindar Aytekin, İl Müdürlüğü yetkilileri ile Delphin Otelleri sahipleri Tolga ve Ufuk Cömertoğlu’na teşekkür etti.
Koruyucu aileler arasında dayanışma ve yardımlaşma iklimi oluşturmak için Türkiye genelinde iftar programının bu yıl ikincisini düzenlediklerini ifade eden Çocuk Hizmetleri Genel Müdürü Temindar Aytekin de, katılımlarından dolayı koruyucu ailelere teşekkür etti.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah ÇALIŞKAN ise halen 91 koruyucu aile yanında toplam 110 çocuğun kaldığını bildirdi. Türkiye genelinde koruyucu aile sayısı olarak 12’nci sırada yer aldıklarını kaydeden ÇALIŞKAN, koruyucu aile işlemi tamamlanan 11 ailenin çocuk yerleştirilmek üzere sırada beklediklerini belirtti. Program çerçevesinde Sanatçı Hasan IŞIK güzel ilahileri seslendirdi. Programın sonunda İl Müdürümüz Abdullah Çalışkan Delphin Otelleri sahipleri Tolga ve Ufuk CÖMERTOĞLU’na teşekkür etti.