…
22 Mart 2016, Salı Antalya, Türkiye

İl Müdürlüğümüz ve İl Müftülüğü işbirliğinde Fethi Bayçın Huzurevinde düzenlenen Kuran Kursu eğitimi tamamlandı.


Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Antalya İl Müdürlüğü ve Antalya İl Müftülüğü'nün birlikte yürüttüğü pilot proje gereği kuruluşlarımızdan Fethi Bayçın Huzurevi Müdürlüğü'nde kalmakta olan yaşlılarımıza yönelik düzenlenen Kur'an Kursu başarı ile tamamlandı. İl Müftülüğü tarafından görevlendirilen Yüce Camii İmamı Hasan KOÇ tarafından verilen kursu tamamlayarak Kuran-ı Kerim'i okuyabilme başarısı gösteren yaşlılarımıza yönelik Fethi Bayçın Huzurevimizde, İl Müdürlüğümüz ve İl Müftülüğü işbirliğiyle bir tören düzenlendi. Törene İl Müftümüz Osman ARTAN, İl Müdür Yardımcılarımız Nevzat ÖZER ve Eşref Edip EKMEN ile huzurevi sakinlerimiz ve yakınları katıldı.
     Törende konuşma yapan İl Müftümüz Osman ARTAN, yaşlılarımızı kendileri için önder ve lider olarak addediklerini, bundan dolayı onların hayır duasını almanın kendileri açısından çok büyük bir öneme sahip olduğunu ifade etti. Huzurevlerimiz başta olmak üzere kadın ve çocuk bakım kuruluşlarında da Aile ve Sosyal Politakalar İl Müdürlüğü ile işbirliği faaliyetlerinin devam ettiğini ifade eden ARTAN, yapılan görüşmelerle bu faaliyetlerin artarak devam etmesini, özel kuruluşlarımızda da yaygınlaştırılmasına yönelik talebi mutlaka karşılayacaklarını ifade ederek emeği geçen herkese çok teşekkür ettiğini ifade etti.
      Tören sonunda İl Müftülüğü ve İl Müdürlüğümüz tarafından yaşlılarımıza Kuran-ı Kerim ve çeşitli hediyeler takdim edildi.