…
24 Aralık 2015, Perşembe Antalya, Türkiye

DUYGULANDIRAN SEMİNER


Antalya Valisi Sayın Muammer TÜRKER’in eşleri Sayın Filiz TÜRKER ve Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Menderes TÜREL’in yoğun katkılarıyla, İl Müdürlüğümüz tarafından organize edilen Alişan KAPAKLIKAYA ile Stres Yönetimi ve Motivasyon Semineri büyük ilgi gördü. Antalya Kültür Merkezi Perge Salonu’nda verilen seminere Antalya Valisi Sayın Muammer TÜRKER’in eşleri Sayın Filiz TÜRKER, Vali Yardımcısı eşleri, İl Müdür Yardımcılarımız Nevzat ÖZER, Filiz TERKANLIOĞLU, Eşref Edip EKMEN ve Kuruluş Müdürlerimizin yanı sıra yaklaşık 300 personelimiz katılım sağladı.
     Açılış konuşmalarını yapmak üzere kürsüye gelen İl Müdür Yardımcımız Nevzat ÖZER, “BAKANLIGIMIZIN ADI AİLE İLE BASLIYOR. İnsanlık tarihi kadar eski olan ve her daim önemli olan aile, her zaman bizim için elzem haldedir. Aile Bakanlığı olarak konumuz insan, hedef kitlemiz insan, işleyeni insan, işlenenini insan olan bir Bakanlığız. Bakanlık olarak  yaralı ve hasarlı gönülleri tamir etmek için var gücümüzle çalışmaktayız. BİZLER İÇİN STRES VE MOTİVASYONEL SURECLER ÇOK AMA ÇOK ÖNEMLİ. Personelimiz sahada ve alanda motivasyonları ister istemez düşebilmekte. Antalya İl Müdürlüğü olarak 2016 yılında her ayın 5 ila 25 arasında personelimize yönelik Akdeniz Üniversitesi’nden ve alana hakim olan hocalarımızdan eğitimler ve seminerler alacağız. Personelimizi belli aralıklarla eğitimden geçirip gerek bilgi gerekse mesleki tecrübelerimizi artırmaya çalışcağız” dedi.
     Eğitimci Yazar ve NLP Uzmanı Alişan KAPAKLIKAYA’ ya kendilerini kırmayıp programlarını bölüp Bakanlığımız ve İl Müdürlüğümüz adına böyle güzel coşku dolu seminer verdiği için çok teşekkür ettiğini belirten Özer, bu tür eğitim ve seminer çalışmalarının artarak devam edeceğini ifade etti.
     Eğitimci Yazar ve NLP Uzmanı Alişan KAPAKLIKAYA’nın kendi hayatından kesitler sunarak tatlandırdığı program katılımcıların büyük ilgisini çekti. Eğitim programıyla bazen trajik, bazen de trajikomik anılarını harmanlayarak renklendiren seminerde katımcıların tamamı kendi hayatlarından izler bulurken zaman zaman gözyaşları zaman zaman da kahkahalar hakim oldu.
     Antalya Valisi Sayın Muammer TÜRKER’in eşleri Sayın Filiz TÜRKER’in Eğitimci Yazar ve NLP Uzmanı Alişan KAPAKLIKA’ya çiçek takdimiyle son bulan sıra dışı seminerin ardından Kapaklıkaya okurları için kitaplarını imzaladı.