…
28 Eylül 2015, Pazartesi Antalya, Türkiye

ÇHGM 7. Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası Grup Seçmeleri İlimiz Ev Sahipliğinde gerçekleştirildi.


Bakanlığımız, Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Trabzon'da düzenlenecek olan 7.Türkiye Masa Tenisi Şampiyonasının Grup Seçmeleri ilimiz ev sahipliğinde gerçekleştirildi. 19.09.2015 tarihinde, Kemer Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen seçmelerde, İl Müdürlüğümüzü Aksu ve Akdeniz Çocuk Destek Merkezi ile Çocuk Evleri Sitesi temsil etti. Antalya, Denizli, Konya, Muğla ve Burdur İl Müdürlüklerine bağlı 9 ayrı kuruluşta bakım ve korunma altında kalmakta olan 35 çocuğumuzun katılım sağladığı seçmelerde 4 kız ve 5 erkek takımından oluşan ekipler 06-09 Ekim 2015 tarihinde Trabzon'da yapılacak olan şampiyonaya katılabilmek amacıyla birbirleriyle mücade etti.
          Müsabakaları Kemer Kaymakamı Sayın Halil Serdar CEVHEROĞLU, İl Müdür Yardımcımız Psikolojik Danışman Nevzat ÖZER ve Kemer Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa ÖZKAYNAK da izledi. Açılış konuşmasını yapan İl Müdür Yardımcımız Psikolojik Danışman Nevzat ÖZER, kuruluşlarımızda korunma ve bakım altında kalmakta olan çocuklarımızın hem psiko-sosyal rehabilitasyon hem de sosyalizasyon süreçleri için sportif, sanatsal ve kültürel her türlü aktiviteye büyük önem verdiklerini dile getirdi. Müsabakaların Gaziler Günü'ne rastgelmesinin de güzel bir tesadüf olduğunu, bu vesilesiyle Gazilerimize de şükranlarını iletttiğini ifade eden Özer, tüm sporculara teşekkür ve başarı dileklerini iletti.
          Müsabakalar sonunda Kızlarda Konya Mevlana Sevgi Evleri Çocuk Yuvası, Erkeklerde ise Konya Karatay Çocuk Evleri Sitesi takım olarak birinci olarak Trabzon'da yapılacak olan Şampiyonaya katılma hakkını elde etti.