…
23 Haziran 2015, Salı Antalya, Türkiye

Antalya Valisi Muammer Türker, Yaşlılarımız ve Çocuklarımızla İftarda Buluştu.


İl Müdürlüğümüze bağlı Fethi Bayçın Huzurevi sakinlerimiz ve Çocuk Bakım Kuruluşlarımızda kalmakta olan çocuklarımız 7 Mehmet Restoran’da düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

İftar yemeğine yaşlı ve çocuklarımızın yanı sıra, Antalya Valisi Muammer Türker, eşleri Filiz Türker, Vali Yardımcılarımız Mehmet KURDOĞLU, Mustafa ÖZKAYNAK, Hüseyin ECE, Halil Serdar CEVHEROĞLU ve Recep YÜKSEL; Konyaaltı Kaymakamı İbrahim KEKLİK, Döşemealtı Kaymakamı Mehmet BAYGÜL, İl Emniyet Müdürü Cemil TONBUL, İl Jandarma Komutanı Albay Ahmet YURDAGÜL, İl Müdürümüz Abdullah ÇALIŞKAN, İl Müdür Yardımcılarımız ve Kuruluş Müdürlerimiz katıldı.

Antalya Valisi Muammer Türker ve eşleri Sayın Filiz Türker, kuruluşlarımızda korunma ve bakım altında kalmakta olan çocuklarımız ve Huzurevi sakinlerimizle bir süre sohbet etti. Çocuklarımızın kendileri için düzenlenen özel parkurlarda yarışarak eğlenceli anlar yaşadığı yemekte, Huzurevi sakinlerimizde keyifli bir zaman geçirdi.    

İftar yemeğinin sonunda İl Müdürümüz Abdullah ÇALIŞKAN, Huzurevi sakinlerimiz ve kuruluşlarımızda kalmakta olan çocuklarımızı bu güzel mekanda bir araya getirme fırsatı sunan 7 Mehmet Restoran İşletme Sahibi Mehmet AKDAĞ’a teşekkür etti.