…
…
…
…
…
…
…
…
…
19 Eylül 2023, Salı Antalya, Türkiye

Antalya’da 19 Eylül Gaziler Günü Kutlandı


Valimiz Hulusi ŞAHİN, 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törene katılarak Atatürk Anıtına çelenk sundu.

19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törene katılan Valimiz Hulusi ŞAHİN, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Antalya Şubesi Başkanı Emekli Albay Zeynel Abidin Sezer Atatürk Anıtına çelenk sundu. Çelenk sunumunun ardından Bekir Gencel isimli öğrencinin şiir okuması ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Antalya Şubesi Başkanı Emekli Albay Zeynel Abidin Sezer’in günün anlam ve önemine binaen yaptığı konuşmanın ardından Cumhuriyet Meydanı’ndaki program sona erdi.

Gaziler ve Aileleri Ziyaret Edildi
Valimiz Hulusi ŞAHİN, Gazi Gürsel Coşkun ile Gazi Şahin Çınar’ı ve ailelerini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. 

Gaziler Onuruna Yemek Programı Düzenlendi
Ziyaretin ardından Valimiz Hulusi Şahin, Valiliğimizce 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle gaziler onuruna düzenlenen yemeğe katıldı. Programdaki konuşmasında gazilerin başımızın tacı olduğunu söyleyen Vali Şahin; “Cumhuriyetimizin Kurucu Gazi Mustafa Kemal Atatürk kendisine ‘Gazi’ denilmesini istemiştir ve kendisine bu ünvanla hitap edilmesinden büyük mutluluk duymuştur. Savaşlarla, mücadelelerle, büyük fedakârlıklarla vatan toprağı muhafaza ediliyor. Sizler bizler için çok değerlisiniz. Fedakârlığın somutlaşmış halisiniz. Sizlere ne kadar teşekkür etsek, ne kadar şükran duysak azdır. Gazilerimiz her zaman başımızın tacıdır. Biz bu duygularla hareket ediyoruz ve bundan sonra da böyle hareket edeceğiz.” diye konuştu.