…
26 Aralık 2014, Cuma Antalya, Türkiye

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Personel Eğitim Programları devam ediyor.


Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Personel Eğitim Programları devam ediyor.
 
 
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüze bağlı kuruluşlarımızdan gelen eğitim taleplerinin değerlendirilmesi sonucunda, çocuk bakım kuruluşlarımızda görevli mesleki personel ve bakıcı personelimize yönelik, “Çocukluk Dönemi Gelişim Özellikleri”, “İletişim” ve “İstismar” konularını içeren bir eğitim programı düzenlendi.   
 
Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi’nde görev yapmakta olan Doç. Dr. Ayşegül İŞLER ve Araştırma Görevlisi Şerife TUTAR GÜVEN tarafından İl Müdürlüğümüz Toplantı Salonu’nda, 24 ve 25 Aralık 2014 tarihlerinde verilen toplam 9 saatlik eğitime, İl Müdürlüğümüze bağlı 6 Çocuk Bakım Kuruluşunda görev yapmakta olan toplam 160 personelimiz katıldı.
 
Eğitim programının kapanış konuşmasını yapan İl Müdürümüz Abdullah ÇALIŞKAN, personelin moral, motivasyon düzeyinin yanı sıra bilgi ve tecrübelerinin de arttırılmasına yönelik bu tür hizmet içi eğitimlerin artarak devam edeceğini ifade etti. Özellikle Akdeniz Üniversitesi akademik camiasının kuruluşlarımıza ve personelimize sunduğu eğitim ve işbirliği hizmetlerinin kendisini çok memnun ettiğini ifade eden İl Müdürümüz Abdullah ÇALIŞKAN, bu hizmetlerin artmasını umduğunu ifade ederek, eğitmenler Doç. Dr. Ayşegül İŞLER ve Araştırma Görevlisi Şerife TUTAR GÜVEN’ e Teşekkür Belgesi ve çiçek takdim etti.