…
26 Ocak 2016, Salı Antalya, Türkiye

ADAY MEMUR YEMİN TÖRENİ


014 Eylül döneminde İl Müdürlüğümüz emrine atanan aday memurlarımızın yemin töreni, 25.01.2016 tarihinde İl Müdürlüğümüz Konferans Salonu'nda yapıldı. Yemin törenine İl Müdürümüz Abdullah ÇALIŞKAN, İl Müdür Yardımcılarımız, Kuruluş Müdürlerimiz ve Aday Memurlarımız ve yakınları katılım sağladı. 
        Aday Memurlar adına konuşma yapan Sosyal Çalışmacı Müge AKYOL, atandıkları ilk günden adaylıklarının kalktığı bu güne kadar kendilerine her konuda destek veren ve güven duygularını esirgemeyen başta İdarecileri olmak üzere, çalışma arkadaşları ve meslek büyüklerine çok teşekkür ettiğini ifade etti.         
       İl Müdürümüz Abdullah ÇALIŞKAN ise yaptığı konuşmada Bakanlık ve İl Müdürlüğü olarak fiziki şartlar ve personel, araç, bilgisayar sayısı gibi nicel çalışma şartlarının eskiye oranla çok daha iyi hale geldiğini, bu yönüyle kendilerini şanslı hissetmelerinin yanında özellikle son iki yılda ataması yapılan personel niteliğinin de oldukça yüksek olmasının çok memnuniyet verici olduğunu ifade etti. Bu anlamda insana insanla hizmet eden İl Müdürlüğümüz ve bağlı kuruluşlarımızın birlikte emek verme, birlikte çalışma ve  birlikte başarma azminin devam etmesi temennisinde bulunduğunu belirterek, adaylıkları kalkan personele hayırlı olsun dileklerini, adaylık eğitim sürecinde emeği geçen tüm personele de teşekkürlerini ilettiğini ifade etti.
      İl Müdürümüz Abdullah ÇALIŞKAN'ın konuşmalarının ardından Devlet Memuru Yemin metnini okuyan memurlarımız, tören sonunda İl Müdürümüz, İl Müdür Yardımcılarımız ve Kuruluş Müdürlerimiz ile hatıra fotoğrafı çektirdi.