…
…
…
…
…
…
…
…
…
27 Haziran 2024, Perşembe Antalya, Türkiye

30 Haziran Koruyucu Aile Günü nedeniyle Resim Sergisi Düzenlendi


Kumluca Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğümüz tarafından, 30 Haziran Koruyucu Aile Günü nedeniyle Finike İlçemizde “Aile İzleri: Renkli Bir Miras Karma Resim Sergisi ve Çocuk Şenliği” düzenlendi.

Sergiye Finike Kaymakamı Musa Kazım ÇELİK, Finike Belediye Başkanı Mustafa GEYİKÇİ,  Kumluca Sosyal Hizmet Merkezi Müdürümüz, Müdür Yardımcılarımız, kuruluşların idari amirleri, Meslek elemanı personellerimiz, çocuklar ve aileler katıldı.

Finike Şekerci Handa, Ressam Hatice Bahçeci Dündar’ın koleksiyonundan seçilen ve çocukların eserlerinin yer aldığı, serginin açılış kurdelesini İlçe Protokolü tarafından kesildi. Ardından 30 Haziran Koruyucu Aile Gününü anlatan resim sergisi misafirlerle gezildi. Daha sonra Müzik Öğretmeni Buse SÜRMELİGÖZ ve Gitar Eğitmeni Volkan DÖNMEZ eşliğinde çocuklar tarafından icra edilen minik parmaklar piyano ve gitar konserinde çok sayıda eser seslendirildi.

Programda Koruyucu Aile Hizmeti hakkında Kumluca Sosyal Hizmet Merkezi Müdürümüz Mehmet SÜLEKOĞLU, bilgi verdi. Programda konuşan, Kaymakam Musa Kazım ÇELİK 30 Haziran Koruyucu Aile Günü  kutlanarak, Koruyucu aile olmanın önemi vurgulandı. Ayrıca İlçemizde ve ülkemizin dört bir yanında Koruyucu Ailelik yapan ailelerimize şükranlarını sunduğunu ifade etti. Etkinlik programa katkı sunanlara Kaymakam Musa Kazım ÇELİK’in Teşekkür Belgesi Takdimi ile son buldu.