…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
04 Aralık 2023, Pazartesi Antalya, Türkiye

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Çelenk Sunma töreni gerçekleştirildi.


3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Cumhuriyet Meydanında Çelenk Sunma töreni gerçekleştirildi.

Törene İl Müdürümüz Galip SÖKMEN, İl Müdür Yardımcılarımız, Kuruluş Müdürlerimiz, Kurum ve Kuruluşların Temsilcileri, Engelli STK Temsilcileri,  çok sayıda engelli bireyler ve vatandaşlarımızı katıldı.

Törende İl Müdürümüz Galip SÖKMEN, Engelli bireyler ile birlikte Anıta Çelenk sundu. Daha sonra, 07 Engel Tanımayanlar Spor Kulübü Başkanı Hilal GÖNENÇ, Engelliler adına günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı.

Ardından törende engelliler günü münasebetiyle konuşma yapan İl Müdürümüz Galip SÖKMEN konuşmasında” Engelli vatandaşlarımıza sunulan hizmetler ile birlikte onların toplumsal yaşamdan kopmadan hayatlarını sürdürmeleri, ihtiyaçlarına ve beklentilerine duyarlı bir toplum olarak yaşadıkları sorunlarına sahip çıkıp doğru ve kalıcı çözümler üretmek için Bakanlık olarak engelliler ile ilgili her türlü çalışmayı özverili bir şekilde yürütmekteyiz.” dedi.

İl Müdürümüz Galip SÖKMEN ‘in konuşmasından sonra günün anlam ve önemine dikkat çekmek adına Antalya Down Sendromlular ve Engelliler Derneği Özel Çocukları Mehteran Gösterisi gerçekleştirdi. Mehteran gösterisinden sonra tören aile fotoğrafı çekimiyle sona erdi.