…
…
…
04 Aralık 2017, Pazartesi Antalya, Türkiye

3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ


"3 Aralık Dünya Engelliler Günü" etkinliği kapsamında İstanbul da başta Sayın Başbakanımız Binali YILDIRIM ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın Fatma Betül SAYAN KAYA'nın olmak üzere tüm İllerden gelen Yönetici, STK temsilcileri, Engelli Sporcu ve temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen program renkli görüntülere sahne oldu.

Sonrasında Antalya 'da devam eden etkinliklerle gün daha anlam kazandı. Cumhuriyet Meydanında ki törende çelenk sunma töreni, İl Müdürümüz  Abdullah Çalışkan ile Türkiye Sakatlar Derneği Antalya Şubesi Başkanı Mehmet KARAVURAL konuşması ile misafirlerin renkli katılımlarına sahne oldu.

Bu bağlamda Cam Piramit’te gerçekleştirilen 2 bin kişilik yemeğe Antalya Valisi Münir Karaloğlu eşi Sevim Karaloğlu, Ak Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, eşi Ebru Türel, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürümüz Abdullah Çalışkan ile Yönetici ve diğer Mesai Arkadaşları, Muratpaşa Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Birol Ekici, belediye bürokratları, Antalya protokol üyeleri, engelli dernekleri, engelli bireyler ve aileleri katıldı.