…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
21 Mart 2024, Perşembe Antalya, Türkiye

18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası Kapsamında Çeşitli Etkinlikler Gerçekleştirildi


İl Müdürlüğümüz ve bağlı Kuruluşlarımızda 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası Kapsamında çeşitli etkinlikler yapıldı.

Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında etkinlikler 18 Mart Günü Cumhuriyet Meydanına Çelenk Sunma Töreni ile başladı.

Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Alaaddin Keykubat Kamp Merkezinde huzurevi sakinlerimizle kamp etkinliği yapıldı. Kampta Sosyal, Kültürel ve Sportif aktiviteler yapıldı.

Valimizin eşi Ebru Şahin Hanımefendi'nin mihmandarlığında Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Müdürlüğümüz koordinesinde yürütülen “İki Kuşak Bir Çatı Altında” Projesi ile çocuklarımız ile yaşlılarımız Alaaddin Keykubat Gençlik Kampında bir araya gelerek çeşitli aktiviteler yaptılar.

Kampımızda Valimiz Hulusi Şahin ve eşi Ebru Şahin Hanımefendi, İl Müdürümüz Galip Sökmen ve Eşi Canan Sökmen, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan huzurevi sakinlerimizle iftarda bir araya geldiler. İftarın ardından Semazen Gösterisi izleyip, Türk Halk Müziği konseri dinlenildi.

İl Müdürlüğümüz tarafından bilge çınarlarımız için, Araba Müzesi gezisi, Oyuncak Müzesi gezisi, Botanik Bahçesi gezisi, Teleferik gezisi ve iftar programları düzenlendi.

Alanya Huzurevi Müdürlüğümüzde Okul Öncesi öğrencileri tarafından dede ve nineleri ziyaret edilerek, heykeltraş etkinliği, nostajik müzik dinletisi etkinliği ve İl Müdürümüz Galip Sökmen ve Eşi Canan Sökmen’in katılımıyla İftar programı gerçekleştirildi.