…
18 Mart 2016, Cuma Antalya, Türkiye

18-24 Mart Yaşlılar Haftası Kutlama Programı


18-24 Mart Yaşlılar Haftası kutlama programı, Cumhuriyet Meydanı'nda Çelenk sunma töreniyle başladı.Törene, İl Müdürümüz Abdullah ÇALIŞKAN,İl Müdür Yardımcılarımız Talip TÜRKCAN, Nevzat ÖZER, İnci Vural, Kepez Sosyal Hizmet Merkezi ve Fethi Bayçin Huzurevi İdarecilerimiz, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.
       Törende yaşlılar adına konuşma yapan Lütfü DOSTOĞLU yaşlıların birgün değil hergün hatırlanması; herkesin birgün yaşlanacağını unutmaması gerektiğini belirtti.
        İl Müdürümüz Abdullah ÇALIŞKAN yaptığı konuşmada "yaşlılarımız nasıl evimizin bereketi olarak görülüyorsa, kuruluşlarımızda da ülkemizin birer bereket numunesidir. Biz bu anlayışla yaşlılarımıza hizmet veriyoruz. Biz yaşlılarımıza, bu ülkenin gerçek sahibi oldukları için hizmet veriyoruz." dedi. Bakanlığımızın yaşlılarımız ve huzurevlerimizle ilgili özverili çalışmalar yaptığını, bu çalışmaların bundan sonra da artarak devam edeceğini ifade eden Çalışkan, bu vesileyle yaşlılarımızın haftasını kutladığınu, bir hafta boyunca sürecek etkinliklerimize tüm yaşlılarımızı davet ettiğini belirtti.