…
17 Temmuz 2017, Pazartesi Antalya, Türkiye

15 Temmuz Şehitlerimiz Anılıyor...


Antalyalı 15 Temmuz şehitlerimiz Yasin Naci Ağaroğlu ve Muhammet Oğuz KILINÇ mezarları başında düzenlenen törenle anıldı.

          15 Temmuz darbe girişimi sırasında Ankara Genelkurmay Başkanlığı kavşağında helikopterden açılan ateşle şehit olan Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi son sınıf öğrencisi Yasin Naci Ağaroğlu,  Korkuteli'ne bağlı Yazır Mahallesi'ndeki mezarı başında anıldı. Yine 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında çıkan çatışmada şehit düşen polis memuru Muhammet Oğuz Kılınç da Uncalı Mezarlığındaki Polis Şehitliği'nde mezarı başında düzenlenen törenle anıldı.
          Korkutelinde ki Programa Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Ak Parti Antalya Milletvekilleri Hüseyin Samani ve Gökcen Özdoğan Enç, Korkuteli Kaymakamı Erol Tanrıkulu, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yusuf Kelleli, Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, İl Müdür Yardımcımız Halil ATİK kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileriyle halk katıldı. Tören Yasin Naci Ağaroğlu'nun baba evini ziyaret ettikten sonra Çayırlı Camii'nde şehitler için okutulan mevlide katılım ile son buldu.
          Uncalı Mezarlığındaki Polis Şehitliği'nde düzenlenen törene Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, Atay Uslu, Vali Yardımcısı Hüseyin Ece, Tugay Komutanı Albay Tahir Savran,  Antalya Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, İl Müftümüz Osman Artan, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İl Müdürümüz Abdullah ÇALIŞKAN ve protokol üyeleri ile şehidin ailesi katıldı.Tören Muratpaşa Camii'nde şehitler için okutulan mevlide katılım ile son buldu.