…
…
…
…
…
…
…
…
15 Temmuz 2024, Pazartesi Ankara, Türkiye

Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri ile 15 Temmuz Ruhunu Paylaştık


       15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kapsamında, Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet YILMAZ’ın riyasetinde Karşıyaka Şehitliği’nde düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri’ni Anma Töreni’ne katılarak Aziz Şehitlerimizi minnet ve şükranla andık.

     Anma programının ardından Kahraman Şehidimiz Polis Memuru Feramil Ferhat KAYA’nın değerli ailesini ve 15 Temmuz Gazimiz Tevfik GÖKMEN'i ziyaret eden İl Müdürümüz Cüneyd ÖZDEMİR, Sayın Bakanımız Mahinur ÖZDEMİR GÖKTAŞ'ın selamlarını iletti. 

     Bakan Yardımcılarımız Sayın Sevim SAYIM MADAK ve Sayın Zafer TARIKDAROĞLU’nun katılımlarıyla tertip edilen törende 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Anıtı'nı ziyaret ederek şehitlerimizin aziz hatırasını ve gazilerimizin kahramanlıklarını yâd ettik.

     TBMM’de ziyarete açılan "Milletin Zaferi Elimin Emeği Gözümün Nuru" sergisinde Aziz Şehitlerimizin kıymetli aileleri ve Kahraman Gazilerimiz ile gurur dolu anları paylaştık. 

     Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla 15 Temmuz Şehitlerimizin saygıdeğer ailelerini ve cesaret abidesi Gazilerimizi ziyaret ederek yanlarında olduk. Vatanımızın gururu Milletin Kahramanlarına minnettimiz sonsuz!