…
…
…
…
…
…
…
22 Mayıs 2020, Cuma Amasya Türkiye

Vefa Sosyal Destek Grubu Ekipleri Şehit Yakınlarını Ziyaret Ederek Bayramlarını Kutladılar


Valiliğimiz himayesinde İl Müdürlüğümüze bağlı Şehit Yakınları ve Gaziler Birimi koordinesinde yaklaşan Ramazan Bayramı münasebetiyle il merkez ve merkeze bağlı köylerde yaşayan 40 şehit yakını ailesi ziyaret edildi. Vefa Sosyal Destek Grubu Ekipleri tarafından yapılan ziyaretlerde Valimiz Dr. Osman VAROL’un selamları iletilerek şehit ailelerimizin bayramları tebrik edildi.

2014 yılında PKK tarafından Bingöl İlinde şehit edilen Başkomiser Hüseyin HATİBOĞLU’nun ailesi Adeviye ve İlyas HATİBOĞLU çifti, Vefa Sosyal Destek Grubu ekipleriyle yapılan ziyaret nedeniyle memnuniyetlerini dile getirerek her konuda yanlarında olan ve yalnız olmadıklarını hissettiren Valimiz Dr. Osman VAROL’a teşekkür ettiklerini dile getirdiler.

Yeni tip korona virüs nedeniyle sosyal mesafe kuralları çerçevesinde ziyaret edilen şehit aileleri koronavirüs salgını nedeniyle buruk bir Ramazan Ayı geçirdiklerini, ama devletimizin bu salgını en iyi şekilde kontrol altına aldığını, memleketimizi salgından koruması için Allah’a sürekli dua ettiklerini söyleyerek bayramlarını tebrik eden Valimiz Dr. Osman VAROL’a ve devlet büyüklerine teşekkür ve dua ettiklerini söylediler.