…
…
…
…
30 Mayıs 2019, Perşembe

Valimiz Dr. Osman VAROL ve eşi Funda VAROL Hanımefendi İl Müdürlüğümüz Tarafından Verilen İftar Programına Katıldılar.


Valimiz Dr. Osman VAROL ile eşi Funda VAROL Hanımefendi, İl Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen iftar programına katıldılar. Programa ayrıca kuruluşlarda kalan çocuklarımız, önceleri buralarda kalan ve büyüyen gençlerimiz, kurum personeli ve aileleri katıldılar.

Çocuklarla birlikte iftar yaparak kendileriyle sohbet eden Vali Varol, derslerde göstermiş oldukları başarıları dinledi. Ayrıca sosyal, kültürel ve sanatsal olarak birçok etkinlik yapan öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Vali Varol yaptığı konuşmada Ramazan ayı boyunca tutulan oruçların kabul olmasını diledi. Devletimize bağlı kurumlarda kalan yavrularımızın bizlere emanet olduğunu belirtti ve onlarla ilgilenen personelimize de ayrıca teşekkür etti. Eskiden sevgi evlerinde ikamet eden ve buralarla gönül bağlarını koparmayan gençlerimize de teşekkür etti. Her zaman böyle güzel günlerde ve güzel vesilelerle bir araya gelmeyi dileyen Vali Varol hem önümüzdeki Ramazan bayramlarını hem de yaklaşan yaz tatillerini tebrik etti.