…
…
…
…
…
…
…
…
…
03 Ekim 2019, Perşembe

Valimiz Dr. Osman VAROL ile eşi Funda VAROL Hanımefendi, 1 Ekim Dünya Yaşlilar Günü Dolayisiyle Suluova Huzurevinde Yaşlilarimizla Bir Araya Geldiler


Valimiz Dr. Osman VAROL ile eşi Funda VAROL Hanımefendi, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla ziyaret ettikleri Suluova Hacı Muammer Koca Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezinde kalan yaşlılarımızla bir araya geldiler.

Eşiyle birlikte tek tek ilgilenip çiçek verdikleri büyüklerimizle sohbet edip hal ve hatırlarını soran Vali VAROL, kendilerinin her zaman baş tacı olduğunu belirterek minnet borcumuzu onlara karşı sevgi ve saygıda kusur etmeyerek ödememiz gerektiğine değindi.

Yaşlılarımızın dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan ve her zaman tecrübelerinden yararlandığımız en değerli varlıklarımız olduğunu ifade eden Vali Varol, sorunlarını çözmek ve toplumda hak ettikleri yeri almalarını sağlamakta hepimizin sorumluluğunun bulunduğunu söyledi.

Suluova Kaymakamı Erdoğan KANYILMAZ’ın da yer aldığı ziyarette, Vali VAROL ile eşi Funda VAROL, İl Müdür Vekilimiz İsmail ÇITTIR'dan çalışmalar ve uygulanan sosyal faaliyetlere ilişkin bilgi aldılar.

Huzurevinde kalan yaşlılarımız, yakın ilgileri dolayısıyla Vali VAROL ile eşi Funda VAROL Hanımefendiye şükranlarını sundular.