…
…
…
…
…
18 Kasım 2019, Pazartesi Amasya, Türkiye

Valimiz Dr. Osman Varol, İl Genelinde Düzenlenen Satranç Turnuvasında Büyük Başarı Gösteren Çocuklarımızı Ödüllendirdi


Valimiz Dr. Osman VAROL, İl Müdürlüğümüze bağlı Çocuk Evlerimizde kalan ve ilimiz genelinde düzenlenen satranç turnuvasında büyük başarı gösteren çocuklarımız İbrahim KAYGISZ ile Emrullah ÖZ’ü ödüllendirdi.

Yıldızlar Amasya (13-18 yaş) Satranç İl Birinciliği Yarışmasında İl Müdürlüğümüze bağlı Çocuk Evlerimizde kalan çocuklarımızdan 15 yaş açık kategorisinde il birincisi olan İbrahim KAYGISIZ ile 14 yaş açık kategorisinde il ikincisi olan Emrullah ÖZ’ü kutlayarak başarılarının devamını dileyen Vali Varol, çocuklarımızın öğretmenleri Yalçın TAŞ’a da plaket verdi.

Kurum bünyesindeki sosyal etkinliklerle ilgili İl Müdürümüz Ahmet KIRLANGIÇ’tan bilgiler alan Vali VAROL, çocuklarımızı akademik gelişimin yanı sıra sosyal olarak da yetişmeleri amacıyla gerçekleşen etkinlikleri çok önemli bulduğunu ifade etti.

Antalya'da düzenlenecek  Türkiye şampiyonasında ilimizi temsil edecek olan İbrahim KAYGISIZ ile beraberindeki çocuklarımız da her fırsatta kendilerini ziyaret eden Valimiz Dr. Osman VAROL’a desteği dolayısıyla şükranlarını sundular.