…
…
…
…
23 Ekim 2019, Çarşamba Amasya Türkiye

Suluova HYBRM de Kalan Yaşlılarımız Şehitliği Ziyaret Ederek Şehitlerimize ve Barış Pınarı Harekâtına Katılan Askerlerimize Dua Ettiler.


Suluova Hacı Muammer Koca Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan yaşlılarımız şehitliği ziyaret ederek hem şehitlerimize hem de ordumuzun muzaffer olması Barış Pınarı Harekâtına katılan askerlerimize dualar ettiler.

Şehitlik ziyaretine Suluova Hacı Muammer Koca Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Serdar BARAN, personel ve yaşlılarımız katıldı. Müdür Serdar BARAN ziyaret sonrası yaptığı açıklamada “Bir toplum yaşlılarına iyi bakmıyorsa, ihmal ediyorsa yarın kendileri için daha kötü şartların geleceğini bilmesi gerekir. Devletimiz yaşlılarımıza her türlü imkanı sağlamakta ve bu alanda ciddi atılımlar gerçekleştirmektedir. Bunlar sosyal devletin gerekliliğidir. Bugün şehitliğe yaşlılarımızın talebi doğrultusunda ziyaret gerçekleştirerek hem şehitlerimize hem de bu harekâta katılan askerlerimizin burnu dahi kanamadan muzaffer bir şekilde yurdumuza dönmeleri için dualar ettiler dedi.