…
…
…
…
…
…
…
…
26 Kasım 2019, Salı

Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürü Azize DOYRAN Tarafından “Aile İçi ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele” Konferansı Verildi.


25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürü Psikolog Azize DOYRAN tarafından “Aile İçi ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele” Konferansı Verildi. Konferansa Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan OĞUL, ilçe protokolü ve öğrenciler katıldı. Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan OĞUL tarafından Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürü Azize DOYRAN’a plaket takdim edildi. Konferans sonrası tüm katılımcılar sahnede “Kadına Şiddet İnsanlığa İhanettir” pankartı açarak toplu hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

Programda Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü tarafından stant açılarak müdürlüğün hizmetlerini tanıtan broşürler ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ın eşi Emine ERDOĞAN Hanımefendi himayelerinde yürütülen sıfır atık projesine destek vermek için katılımcılara bez çanta dağıtımı yapıldı. Konferansa katılan öğrenciler, Kadına Yönelik Şiddet ile Mücadelenin Sembolik Rengi olan turuncu renkli şapkaları giyerek diğer katılımcılarla birlikte turuncu boya ile etkinlik düzenledi.