…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
09 Eylül 2020, Çarşamba Amasya Türkiye

İl Müdürümüz Ahmet KURT Huzurevlerimizde Fedakârca Çalışan Yöneticilere ve Personele Teşekkür Belgesi Verdi


Dünya Sağlık Örgütü tarafından tüm dünyada pandemi olarak kabul edilen Koronavirüs salgınına yönelik ülkemiz genelinde alınan tedbirler, ilimiz genelinde de uygulamaya konularak gerekli denetimler yapılmaya başlandı.

Covid-19 salgınına yönelik Avrupa ülkelerinin bir kısmı virüse karşı gerekli tedbirleri almaması ve salgının kontrol edilemez boyutlara gelmesi nedeniyle yaşlılarını ölüme terk etmeye başladı.  Sözde medeni olarak kabul edilen Avrupa, yaşlı vatandaşlarını huzurevlerinde ölüme terk ederken biz ise her zamanki gibi baş tacı yaptık. 

Konu hakkında açıklama yapan İl Müdürümüz Ahmet KURT; Dünya Sağlık Örgütü tarafından tüm dünyada pandemi olarak kabul edilen Koronavirüs salgınına yönelik ülkemiz genelinde alınan tedbirler, ilimiz genelinde de uygulamaya konularak gerekli denetimler yapılmaya başlandı. Yaşlılarımızın koronavirüsten etkilenmemesi için Huzurevlerinde ilk tedbirleri 07 Nisan 2020 itibariyle uygulamaya başladıklarını hatırlatan İl Müdürümüz Ahmet KURT, 14 gün boyunca yaşlılarımızı personel ile birlikte karantinada tutmak, huzurevlerimizde 14 günlük sabit vardiya uygulamasını hayata geçirmek de dahil olmak üzere tüm koruyucu önleyici tedbirleri bugüne kadar hızla yürüttüklerini kaydetti.

İl Müdürümüz Ahmet KURT yeni tip koronavirüsün Çin’de ortaya çıkmasından sonra kendini salgına hazırlayan ülkemiz, alınan tedbirlerle birlikte Covid-19’u kontrol altına almayı başardı. Özellikle huzurevlerimizde büyüklerimizi korumaya yönelik alınan tedbirleri uygulama konusunda her türlü fedakârlığı gösteren huzurevi yöneticilerine ve personeline teşekkür ettiğini ve Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda vardiya sisteminin bir sonraki emre kadar devam edeceğini  ve personelimizden aynı fedakarlığı beklediğini ifade etti.  

Konuşmasının ardından İl Müdürümüz Ahmet KURT Suluova Hacı Muaammer Koca Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü ve Merzifon Huzurevinde çalışan yöneticilere ve personele Teşekkür Belgelerini verdi.