…
…
…
…
…
12 Mayıs 2020, Salı Amasya Türkiye

İl Müdürümüz Ahmet KIRLANGIÇ, şehit annelerini ve 100 yaşını geride bırakmış anneyi ziyaret etti


İl Müdürümüz Ahmet KIRLANGIÇ, 'Anneler Günü' dolayısıyla şehit Ferhat ÜNELLİ’nin  annesi Solmaz ÜNELLİ, şehit Ferhat ERDİN'in annesi Fikriye ERDİN’i, şehit Osman KARAKUŞ'un annesi Ayfer KARAKUŞ’u  ve 100 yaş üstü 5 bin 529 anne adına oluşturulan Cennet Anneleri Ormanına İlimiz Merkez Kayrak Köyü’nde ikamet eden ve adına fidan dikimi yapılan 100 yaş üstü Zarife SORA’yı evlerinde ziyaret etti.

Şehit annelerine Valimiz Dr. Osman VAROL’un selamını ileterek hediyeler veren İl Müdürümüz Ahmet KIRLANGIÇ 100 yaşını geçen Zarife SORA’ya İçişleri Bakanı Sayın Süleyman SOYLU'nun kendi kaleme aldığı hatıra ormanı sertifikasını takdim etti.

İl Müdürümüz Ahmet KIRLANGIÇ’a Vefa Sosyal Destek Grubu Ekipleri ve Müdürlüğümüz Şehit Yakınları ve Gaziler Birimi eşlik etti. Yeni tip korona virüs nedeniyle sosyal mesafe kuralları çerçevesinde ziyaret gerçekleştirdiklerini belirten İl Müdürü Ahmet KIRLANGIÇ, “Covid19 salgını nedeniyle sizinle oturup sohbet edemiyoruz, salgından sonra sizleri ziyaret edip uzun uzun sohbet ederiz İnşallah” dedi. İl Müdürü KIRLANGIÇ, şehit annelerinden dua isteyerek bir ihtiyaçları olup olmadığını sorduktan sonra ziyaretlerini sürdürdü. Şehit anneleri de, her an memleketimizi salgından koruması için Allah’a dua ettiklerini söyleyerek, devlet büyüklerine  ve beraberindekilere de dua ederek teşekkür ettiler.