…
…
…
…
03 Ekim 2019, Perşembe Amasya Türkiye

İl Müdürlüğü ve Bağlı Kuruluşlarımızla Birlikte Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından Düzenlenen “Öğrenme Şenliğine” Katıldık


İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Öğrenme Şenliği’nin açılışını gerçekleştiren Valimiz Dr. Osman VAROL, okullar ile kurumlarımızın oluşturduğu stantlarında incelemede bulunarak projelerle ilgili bilgiler aldı.

Amasya Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü Bahçesi’nde iki gün sürecek eğitimin açılışına, Vali VAROL’un yanı sıra 15. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Albay Mehmet ATLI, Belediye Başkanı Mehmet SARI, İl Müdürümüz Mustafa ARSLAN,il protokolü, kurumların çalışanları ve öğrenciler katıldı. Stantlarda incelemede bulunan Vali VAROL, proje ve uygulamalara ilişkin öğrenciler, okul yöneticileri ve kurumlarımızın yetkililerinden bilgi edinmesinin ardından kendilerini kutladı.

Vali VAROL, ortaya konulan eserlerin sergilenmesinin yıl sonu sergilerinden özellikle bunların üretilmesi ve hayattaki birtakım diğer pratik ihtiyaçların giderilmesi noktasında yapılan üretimlerin süreçlerinin aktarıldığı ve canlı uygulamaların yapılmasıyla farklılık oluşturduğunu ayrıca şenliğin eğitim-öğretim döneminin başladığı bugünlerde motive edici olduğunu ifade etti.