…
…
…
…
…
…
…
…
20 Haziran 2020, Cumartesi Amasya Türkiye

Babalar Günü Dolayısıyla Şehitlerimizin Babalarını Ziyaret Ettik


Kişilerin daha da duygusal olabileceği bu önemli günlerde yokluğunun hissettirilmemesi mümkün olmasa da kendimizi onların evlatları olarak gördüğümüz şehit babalarımızın babalar gününü kutlamak için İl Müdürlüğümüz şehit Yakınları ve Gaziler Birimi olarak şehitlerimizin babalarını ziyaret ettik.

İl Müdürlüğümüz bünyesinde hizmet veren Şehit yakınları ve Gaziler Birimi, vatanı uğruna canlarını feda eden şehitlerimizin babalarını ziyaret  ederek "Babalar Günü"nü kutladılar.

Konuyla ilgili açıklama yapan İl Müdürümüz Ahmet KIRLANGIÇ, Valiliğimiz himayesinde İl Müdürlüğümüz koordinesinde düzenlenen organizasyonda vatanı uğruna canlarını feda eden şehitlerimizin Babalar Gününü kutlayarak kendilerine Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN ve Valimiz Mustafa MASATLI'nın selamlarını ileterek hediyeler verdik. Şehit evlatlarının yerini doldurmanın mümkün olmadığını dile getiren İl Müdürümüz Ahmet KIRLANGIÇ, her fırsatta şehit ailelerini ziyaret etmeye çalıştıklarını ve Devletimizin her zaman şehit yakınlarının yanında olduğunu belirtti.  

Duygusal bir ortamda geçen ziyaretlerde Şehit Yakınları ve Gaziler Birimi personeli; Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN, Valimiz Mustafa MASATLI ve İl Müdürümüz Ahmet KIRLANGIÇ’ın selamlarını ileterek Devletimizin her zaman yanlarında olduğunu belirterek şehit babalarına ve ailelerine her hangi bir talepleri olup olmadığını sorduktan sonra şehit babalarına hediyeler verdiler.

Yeni tip korona virüs nedeniyle sosyal mesafe kuralları çerçevesinde gerçekleştirilen ziyaretlerde şehit babaları; memleketimizi bu salgından koruması için Allah’a her zaman dua ettiklerini belirterek, devlet büyüklerine  ve beraberindekilere de dua ederek teşekkür ettiler.