…
…
…
…
…
…
28 Mart 2020, Cumartesi Suluova, Amasya, Türkiye

Avrupa ölüme terk etti, biz ise her zaman ki gibi baş tacı ettik


Dünya Sağlık Örgütü tarafından tüm dünyada pandemi olarak kabul edilen Koronavirüs salgınına yönelik ülkemiz genelinde alınan tedbirler, ilimiz genelinde de uygulamaya konularak gerekli denetimler yapılmaya başlandı.

Covid-19 salgınına yönelik Avrupa ülkelerinin bir kısmı virüse karşı gerekli tedbirleri almaması ve salgının kontrol edilemez boyutlara gelmesi nedeniyle yaşlılarını ölüme terk etmeye başladı.  Sözde medeni olarak kabul edilen Avrupa, yaşlı vatandaşlarını huzurevlerinde ölüme terk ederken bizde ise baş tacı yaşlılarımızın sağlık kontrolü yerinde yapılıyor.

Suluova İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mehmet SOMUNCU, Suluova Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Volkan TAŞOVA ve sağlık personeli Suluova Hacı Muammer Koca Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan yaşlılarımızı ziyaret edip sağlık taraması yaptılar. İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mehmet SOMUNCU ve Başhekim Op. Dr. Volkan TAŞOVA yaşlılarımızın sağlık sorunlarını dinleyerek gerekli tedavilerin uygulanması için sağlık personeline gerekli talimatları verdiler.  

Suluova Hacı Muammer Koca Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Serdar BARAN yaşlılarımızın bizler için ne kadar önemli olduğunu gösteren, bu ziyareti ve sağlık taramasını gerçekleştiren Suluova İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mehmet SOMUNCU’ya, Suluova Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Volkan TAŞOVA’ya ve sağlık personeline teşekkür ettiğini söyledi.