…
…
…
…
…
…
…
…
08 Ocak 2021, Cuma Ağrı,Türkiye

İL MÜDÜRÜMÜZ MEHMETŞAFİ ERİM’DEN DİYADİN İLÇESİNE ZİYARET


İl Müdürümüz Mehmetşafi ERİM bir takım inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Diyadin İlçesini ziyaret etti.

İlçe ziyaretine Diyadin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ramazan CANKALOĞLU’nu ziyaret ederek başlayan İl Müdürümüz Mehmetşafi ERİM, bir süre Kaymakam Ramazan CANKALOĞLU ile görüştü. Ziyarette İl Müdürlüğümüz ve Diyadin Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünün proje ve çalışmaları ile ilgili bilgiler verildi.

İl Müdürümüz Mehmetşafi ERİM, Kaymakam Ramazan CANKALOĞLU’nun ziyaretinin ardından Diyadin İlçe Müftüsü olarak atanan İbrahim ARVASİ’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Bir süre ilçe müftüsü ile görüşen İl Müdürümüz Mehmetşafi ERİM daha sonra yenilenen Diyadin Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünü ziyaret ederek personellerle bir araya geldi. İl Müdürümüz Mehmetşafi ERİM Diyadin İlçesindeki temaslarında son olarak  İlçe Milli Eğitim Müdürü Atilla ASLAN’ı ziyaret etti. Bir süre İlçe Milli Eğitim Müdürü Atilla ASLAN ile görüşen İl Müdürümüz Mehmetşafi ERİM ortak projeler hazırlanması ve işbirliği içerisinde hareket edilmesi yönünde görüşmeler yapıldı.

Ziyaretlerde İl Müdürümüz Mehmetşafi ERİM'e, Diyadin Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Celal OĞUR ve Doğubayazıt Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Yavuz Selim YAZICI'da eşlik etti.