…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
01 Ekim 2020, Perşembe Adana, Türkiye

Valimiz Süleyman Elban, Adana Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğümüzü Ziyaret Etti


Valimiz Süleyman Elban, İl Müdürlüğümüze bağlı Adana Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğümüzü ziyaret ederek, çocuklarımızla bir araya geldi.

Valimiz Süleyman Elban’ a ziyaretinde Vali Yardımcımız Ferhat Burakgazi ve İl Müdürümüz Nevzat Özer ile idarecilerimiz eşlik etti.

Valimiz Süleyman Elban, ziyareti sırasında Kuruluşumuzun genel durumu, verilen hizmetler, gerçekleştirilen faaliyetlerle korunma ve bakım altında bulunan çocuklarımız hakkında İl Müdürümüz Nevzat Özer’den bilgi aldı.

Aldığı bilgilerin ardından Kuruluşumuzda kalan bebeklerimizle ilgilenen, bebeklerimizin durumu hakkında görevli personelden bilgiler alan ve çocuklarımızın maske ürettiği atölyeyi ziyaret ederek çocuklarımızla sohbet eden Valimiz Süleyman Elban, “Çocuklarımız, bizim geleceğimiz. Onları koruyup kollamak ve onlara her şartta sahip çıkmak bizim en önemli vazifelerimizden birisi. Burada görevli personelimiz çocuklarımızın yaşamlarını iyi şartlar altında sürdürebilmesi ve temel gereksinimlerinin karşılanması için büyük bir emek veriyor. Bizler de çocuklarımızın hayatlarını daha iyi standartlarda sürdürebilmesi ve onları güzel bir yaşama hazırlayabilmek için daima destek olmaya hazırız.” diyerek personellerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.