…
…
…
…
…
…
17 Şubat 2020, Pazartesi Adana, Türkiye

Seyhan Çocuk Evleri Sitemizde Düzenlenen “Yaşam ve Kariyer Yolculuğunda Farkındalık ” Konulu Kişisel Gelişim Semineri


İl Müdürlüğümüze bağlı Seyhan Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğümüzde “Yaşam ve Kariyer Yolculuğunda Farkındalık ” konulu, kişisel gelişim semineri düzenlendi.

Seminer, Çukurova Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Derya Önder’in sunumuyla, personelimizin ve çocuklarımızın katılımıyla, Kuruluşumuzun eğitim salonunda, gerçekleşti. Rol model çalışması ve sosyal etkinlikler kapsamında düzenlenen seminerle,  çocuklarımızın motivasyonunun arttırılması, eğitimlerinin desteklenmesi ve becerilerine yönelik farkındalık oluşturmaları amaçlandı.

Prof. Dr. Derya Önder; görsel sunumunda çocuklarımıza; denemekten korkmamalarını, başkalarının başarısızlık diye adlandırdığı şeylerin onların cesareti anlamına geldiğini ve asla pes etmemelerini, hayallerini gerçekleştiremeyeceğini söyleyen kişilere karşı hep sağır kalmalarını, olumsuz düşünen insanları duymamaları gerektiğini belirtti. Ardından seminer, uygulamalı testle devam etti.

Kuruluş Müdürümüz Mustafa Metin seminerin sonunda: “Sunumuyla bizleri bilgilendiren, hayatını, öğrencilik günlerini, akademik kariyer deneyimlerini personelimiz ve çocuklarımızla paylaşan Çukurova Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Derya Önder’e ve organizasyonu sağlayan Adana Kimsesiz Çocukları Koruma Derneği yönetim kuruluna teşekkür ederiz.” dedi.