…
…
…
…
…
…
…
…
11 Kasım 2020, Çarşamba Adana, Türkiye

Personellerimizin Gelişimine Yönelik Eğitimlere Başlandı


Adana Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz, personellerinin gelişimine yönelik eğitimler düzenleyerek daha iyi hizmet verebilmek için çalışmaya devam ediyor. 

Bu kapsamda devam edecek olan eğitimlerimize, Yatılı Çocuk Kuruluşu personellerimize yönelik düzenlenen ‘Çocuk Gelişiminde Tutumlar, Öfke ve Stres Yönetimi Eğitimi’ ile başlandı.

Eğitimin açılış konuşmasını yapan İl Müdürümüz Nevzat Özer konuşmasında, Bakanlığımızın devletin şefkat yüzü olduğunu vurgulayarak, sorumluluğumuzun ağır olduğunu, kuruluşlarımızdan hizmet alan her çocuğun, her kadının, her yaşlının, her engellinin bizim için öneminin büyük olduğunu ifade etti.

İl Müdürümüz; eğitim planlarımızın tüm hızıyla sürdüğünü, personelimizin daha etkin, verimli ve iletişimi güçlü olması adına eğitimlerimizin önümüzdeki günlerde de devam edeceğini, eğitimlerden  tüm kuruluş personellerinin faydalanacağını, bu kapsamda İl Müdürlüğümüzün Çukurova Üniversitesi ile Eğitim Protokolü imzalama aşamasında olduğunu, söyledi.

Personelimizin eğitim süreci üzerinde değerlendirmede bulunan İl Müdürümüz Nevzat Özer, "Günümüzde eğitim, artık yaşam boyu devam eden ve sürekli ilerleyen bir süreç. Personellerimizin niteliği, gelişimi ve vereceği hizmetin kalitesi alınan eğitimlerle şekillenecek. Eğitimlerle hizmet verme kapasitesi aratacak olan personelimizle, hizmet kalitemizi sürekli arttıracağız." diyerek eğitimin önemini vurguladı.