…
…
…
…
…
…
08 Ekim 2020, Perşembe Adana, Türkiye

Özel Yatılı Bakım Merkezleri, Özel Huzurevleri ve Özel Aile Danışma Merkezleri Yönetimi ile Toplantı


İl Müdürümüz Nevzat Özer, İl Müdürlüğümüze bağlı hizmet vermekte olan Özel Yatılı Bakım Merkezleri, Özel Huzurevleri ve Özel Aile Danışma Merkezleri Yönetimi ile bir araya gelerek tanışma ve istişare toplantısı düzenledi.

İl Müdürümüz Nevzat Özer başkanlığında, 08.10.2020 tarihinde, Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğümüzde gerçekleşen ilk toplantıda, Engelli ve Yaşlı Hizmetlerinden sorumlu İl Müdür Yardımcımız Şemsi Dayı da hazır bulundu.

Kurucu Müdürlerden, özel bakım merkezlerinin durumları hakkında bilgi alan İl Müdürümüz, Covid-19’la mücadele kapsamında alınan tedbirlerin uygulanması konusunda hatırlatmalarda bulundu.

İl Müdürümüz Nevzat Özer, kapısının her zaman açık olduğunu, yaşanacak sıkıntılarda kendisine ulaşarak bilgi verilmesini, bizlere emanet olan yaşlı ve engelli kardeşlerimize en iyi şekilde bakım sağlanması gerektiğini ve bundan sonraki süreçte de istişare toplantılarımızın devam edeceğini belirtti.

Özel Aile Danışma Merkezleri Toplantısı

İl Müdürümüz Nevzat Özer başkanlığında, 08.10.2020 tarihinde, Aile ve Toplum hizmetlerinden sorumlu İl Müdür Yardımcımız Umut Zeybek ve Özel Aile Danışma Merkezleri Müdürlerinin katılımı ile “Özel Aile Danışma Merkezleri Toplantısı” düzenlendi.

Pandemi süreci, Bakanlığımızın talimatları ve İl Müdürlüğümüzün desteği ile Özel Aile Danışma Merkezleri tarafından düzenlenmesi planlanan eğitim ve projelerin de görüşüldüğü verimli bir toplantı oldu.