…
…
…
…
28 Aralık 2022, Çarşamba ADANA

ÖZEL HUZUREVLERİ VE ENGELLİ YATILI KURULUŞLARIMIZI SIKI TAKİP


28.12.2022 tarihinde İl Müdürümüz Nevzat ÖZER riyasetinde, Adana ilinde hizmet vermekte olan Özel Huzurevleri ile Özel Bakım Merkezlerinin müdürlerinin katılımı ile verimli bir toplantı düzenlenmiştir.

İl Müdürümüz Nevzat ÖZER toplantıda; Bakanımız Sayın Derya YANIK Hanımefendinin talimatlarıyla çalışmalarımızın özen ve hassasiyetle devam edeceğini söyledi. Ayrıca özel kuruluşların fiziki koşul standartları, rehberlik amaçlı denetimlerimiz ve bilgilendirme çalışmalarının hız kesmeyeceğini ifade etti. Uzman eğitimcileriyle Özel Huzurevi ve Özel Bakım Merkezi personelini geliştirmeye yönelik eğitim faaliyetleri planladıklarını, Özel kuruluşlardaki personeli geliştirirken moral ve motivasyonunu arttırmayı da amaçladığını belirtti.

Hizmet kalitesinin arttırılması yönünde atılması gereken adımlar ve özel kuruluşların istek ve ihtiyaçlarının da gündeme geldiği bu toplantıda İl Müdürümüz Nevzat ÖZER ‘’Yaşlı ve Engelli bireylere yönelik özel kuruluşlardaki ilgi ve alakadan dolayı’’ kuruluş temsilcilerimize tek tek teşekkür etti.  Her zaman yaşlılarımızın ve engellilerimizin yanında ve destekçisi olduğunu, bu amaçta hem kamu hem özel kuruluşların çalışmalarının çok kutsal olduğunu söyleyerek toplantı sonlandırıldı.