…
…
…
…
…
…
…
05 Eylül 2023, Salı ADANA

OYUN TERAPİSİ VE PSİKOLOJİK SAĞLAMLILIK PROJEMİZ HAYATA GEÇİYOR


Adana Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz ve Çukurova Kalkınma Ajansı işbirliği ile “Oyun Terapisi ve Psikolojik Sağlamlılık Eğitimi” ni hayata geçirdik. Hem kurum bakımında kalan çocuklarımıza hem de depremden etkilenen vatandaşlarımızın çocuklarına uygulanacak olan Oyun Terapisi eğitimini kuruluşlarımızda görev yapan uzmanlarımıza veriyoruz.

Uzman Klinik psikolog Hülya ÜSTEKİDAĞ ve Dr. Öğr. Yunus Emre AYNA hocalarımız öncülüğünde devam eden eğitimimiz, hem kurum bakımında kalan çocuklarımıza hem de depremden etkilenen vatandaşlarımızın çocuklarının ruh sağlığını ve psikolojik sağlamlıklarını arttırmaya yönelik çalışmalar yürüten uzmanlarımızın daha yetkin olmalarını sağlayacak bir eğitim modelidir.

Adana Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Psikolojik Danışman- Eğitimci Yazar Nevzat ÖZER; Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak hem çalışan arkadaşlarımızın gelişimine katkıda bulunmak hem de çocuklarımızın yaşamış olduğu travmaların etkilerini üzerinden atmalarını sağlamak için bu önemli projenin önemine değindi. İl Müdürümüz Nevzat ÖZER projenin Adana’mıza hayırlı olmasını temenni ettiğini, daha önce gerçekleştirdiği projelerin çok güzel geri dönüşlerinin olduğunu, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak evlatlarımız için oldukça önemli olan bu projenin gerçekleşmesi sebebiyle mutlu olduğunu, ifade etmiştir.