…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
09 Mart 2021, Salı Adana, Türkiye

Mercan Seferberliği ile Fidanlar Toprakla Buluştu


Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımızın kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında başlattığı Mercan Seferberliği çerçevesinde, 81 ilimizde  yer alan “Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı (AÇSHB) Mercan Ormanları” alanlarında fidanlar toprakla buluşuyor.

Bu kapsamda düzenlenen fidan dikim etkinliği, Adana Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz ve İl Müdürümüz Nevzat Özer’in katılımı ile gerçekleşti. Etkinlikte fidanlar İl Müdürlüğümüzde görevli kadın personellerin elleriyle toprakla buluştu.

İl Müdürümüz Nevzat Özer etkinliğin açılış konuşmasında; “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan Hanımefendinin himayelerinde Bakanlığımız ve Tarım ve Orman Bakanlığı ile işbirliği içerisinde yürütülen Mercan Seferberliği’ni Adana ilimiz için başlattık. “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” etkinlikleri çerçevesinde başlatılan bu anlamlı etkinliğin hayırlı olmasını diliyorum. Kadına karşı her türlü ayrımcılığı ve şiddeti önlemek amacıyla durmaksızın çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.