…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
18 Kasım 2020, Çarşamba Adana, Türkiye

Kuruluş Müdürleri Kasım Ayı Aylık Olağan Toplantısı


İl Müdürümüz Nevzat Özer, İl Müdürlüğümüze bağlı Kozan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğümüzde düzenlenen Kuruluş Müdürleri Kasım ayı aylık olağan toplantısına başkanlık etti.

İl Müdür Yardımcılarımızın, Şube Müdürlerimizin ve Kuruluş Müdürlerimizin bir araya geldiği toplantıda, Covid-19 tedbirleri, pandemi sürecinde önlem olarak okulların kapatılması nedeniyle uzaktan eğitimlerine devam edecek olan çocuklarımızın derslerinin takibi, Kuruluşlarımızın genel durumu, yapılması planlanan eğitimlerimizin ve projelerimizin aşamaları konuları istişare edildi.

Toplantı, İl Müdürümüz Nevzat Özer’in Covid-19 tedbirlerine uyulmasının önemini vurgulaması ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunulması ile sona erdi.

Toplantı sonrasında, Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam Kuruluşumuza nezaket ziyaretinde bulunarak, İl Müdürümüz Nevzat Özer ve idarecilerimizle bir araya geldi. İdarecilerimizle tanışan Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam’a, İl Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan Sosyal Risk Haritası üzerinden Kozan İlçesinin sosyo kültürel yapısı hakkında bilgilendirmede bulunuldu.

İl Müdürümüz Nevzat Özer, ziyaretleri ve görüşlerini paylaştığı için kendisine teşekkür etti.